Subpage photo
Signet
drewniane formy do pieczenia

pieczenie

foremki drewniane do pieczenia pieczywa, ciast, pasztetów, producent

Foremki drewniane z przeznaczeniem do pieczenia chleba, wyrobów cukierniczych, mięsnych, garmażeryjnych, wegetariańskich. Możliwość odgrzewania  w mikrofali. Cieszą się coraz większym zainteresowaniem producentów zdrowej żywności, zakładów rzemieślniczych i manufaktur. Zastosowanie foremek drewnianych do pieczenia i przechowywania to połączenie nowoczesności z tradycją i ekologią. 

.

Cechy użytkowe:

  • wykonane z naturalnego drewna topoli
  • temperatura piekarnika podczas pieczenia do 220o
  • mikrofalówki: pieczenie oraz odgrzewanie potraw przy  240oC do 20- 30 minut
  • możliwość mrożenia
  • nie podlegają interakcji podczas obróbki termicznej 
  • w zależności od wysokości temperatury i czasu pieczenia foremki służą do wielokrotnego użytku. W jednej foremce można wypiekać od kilku do kilkunastu razy. 


pieczenie w formach

chleb wypiekany w drewnianej foremce

foremki przystosowane do pieczenia

tradycyjny pasztet pieczony w foremce drewnianej

Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.